ЗА КАЛЕТО, ПОЛИТИКАТА И ИСТОРИЈАТА КОЈА НИ СТАНУВА ДЕНЕШНИНА

На мојот Facebook портал напишав: Една група вандали составена од градоначалник, заменик министар и високи државни функционери, сруши објект кој го градеше друга група вандали составна од премиер, министер и други високи функционери. И стојам зад овие зборови. Вандализмот и насилништвото се промовираат, штитат и изведуваат од страна и со помош на власта. Зошто? Се претпоставувало […]