МОИ ВПЕЧАТОЦИ ЗА КАНДИДАТИТЕ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА СКОПЈЕ – ЛИЧНО

Имав можност да ги среќавам, да ги гледам, да ги читам. За секого изградив мое сопствено мислење. Најлично. Така како што ги доживеав овие изминати денови. Само со еден би се дружела. Шефкет Зеколи Се кандидирал по наредба, зборува заради тоа што мора, на крај памет не му е да стане градоначалник на Скопје, а […]