ОВА СЕ ФАЛАНГИТЕ НА ГРУЕВСКИ КОИ ЌЕ НЕ ВОВЕДАТ ВО ЕВРОПСКАТА УНИЈА

Денес бев изложена на отворено насилство од припадници и истомисленици на владеачката партија ВМРО-ДПМНЕ повикани и предводени од Латас. Под паролата “Најчевска против кошаркарите“ тие повикаа на мое линчување. ОВА ГО КАЖАВ ЈАС НА МОЈОТ ФБ ПРОФИЛ (секој кој сака да прочита може да го види) Македонија во полуфинале. Го поздравувам и човекот од африканско […]