ЗА МИНИСТЕРКАТА ГОРДАНА ЈАНКУЛОВСКА КОЈА НЕМА ПОЈМА ОД ПРАВОТО

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкуловска ни соопшти дека ги уапсила паркобраните за да ја одбрани демократијата. Јас како доктор по правни науки и професор на предметот правна држава и човекови права тврдам дека со актот на лишување од слобода на луѓето кои протестираа против уништувањето на зеленилото и со активностите поврзани со изградбата на […]