МОЈ ПРИЛОГ КОН РАСПРАВАТА ЗА ПАТРИОТИТЕ И ПРЕДАВНИЦИТЕ

ПАТРИОТ на власт ПРЕДАВНИК на власт Ги критикува и ја негува критиката на негативните појави во државата за да може да се поправат и државата да стане подобро место за живеење на граѓаните Ги заташкува негативните појави во државата и ја прогонува критиката на овие појави со што оневозможува нивно поправање и зајакнување на државата […]

ОВА СЕ ФАЛАНГИТЕ НА ГРУЕВСКИ КОИ ЌЕ НЕ ВОВЕДАТ ВО ЕВРОПСКАТА УНИЈА

Денес бев изложена на отворено насилство од припадници и истомисленици на владеачката партија ВМРО-ДПМНЕ повикани и предводени од Латас. Под паролата “Најчевска против кошаркарите“ тие повикаа на мое линчување. ОВА ГО КАЖАВ ЈАС НА МОЈОТ ФБ ПРОФИЛ (секој кој сака да прочита може да го види) Македонија во полуфинале. Го поздравувам и човекот од африканско […]