НАРОД ЗА ЖАЛЕЊЕ

Во Шпанија не стивнуваат демонстрациите. Во Грција летаат молотови коктели. Кај нас партиите се измотаваат со граѓаните. Треба да си навистина многу за гревота народ наместо да побараш одговорност затоа што некој ти ги потрошил парите на глупости и да го искажеш сопствениот револт ако треба и на многу драстичен начин, ти да го штитиш манипулаторот […]

ЗОШТО МИСЛАМ ДЕКА ОДЛУКАТА НА ВЛАДАТА ЗА БЕСПЛАТЕН ПРЕСТОЈ ВО БАЊА ЗА ПЕНЗИОНЕРИТЕ ПРЕТСТАВУВА ИЗИГРУВАЊЕ НА ПРАВОТО?

Според А1: 29.11.2009 15:52 Никола Груевски Гратис бања за пензионерите од Премиерот, 7-дневен аранжман ќе плаќа Владата на Груевски, за над 10 илјади пензионери. Одлуката на Премиерот ја гарантираше со присуството и министерот за финансии. Иако Ставрески вети дека в година ќе штеди, сепак го одврза ќесето и честеше 1,5 милион евра. Слични наслови се појавија […]