Timeo hominem unius libri

Бев таму со 10000? 20000? 30000? луѓе. Ама баш луѓе. Многу беа и сите беа многу живи (немаше кукли маскирани како граѓани). И беа многу различни. Млади и стари и жени и мажи, со различно образование, со различна етничка припадност, со различни уверувања и политички определби. Имаше ептен леви и ептен десни и некои многу […]