ЖАЛБА НА РЕШЕНИЕТО НА ОСНОВНОТО ЈАВНО ОБВИНИТЕЛСТВО ЗА ОДБИВАЊЕ НА КРИВИЧНАТА ПРИЈАВА ПРОТИВ ДИК

Предмет:   Преку: Основното јавно обвинителсто Скопје – Република Македонија До: Вишото јавно обвинителсто Скопје – Република Македонија   Подносител:  Мирјана НАЈЧЕВСКА, Скопје, ЕМБГ Тужени: г. Александар ЧИЧАКОВСКИ, претседател, Реџеп Прекопуца – потпредседател, Атанас Урумов, Бедредин Ибраими, Виолета Дума, Игор Милев, Сашо Срцев, Силвана Бонева, Д-Ñ€. Субхи Јакупи, членови на Државната изборна комисија на Република […]