НЕМАМ ПОЈМА КАКО ДА ОБЈАСНАМ

Навистина почнувам да се прашувам, дали можеби сепак проблемот е во мене самата. Не е возможно граѓаните на оваа држава да се толку забегани или толку глупи или толку мизерни и исплашени за да не можат да разберат едноставни рационални објаснувања. Мора да е до мене. Јас не знам да објаснам, или го правам тоа […]