ЗА ЕДНО СООПШТЕНИЕ НА ДПМНЕ (НАЦИОНАЛИСТИЧКАТА ПАРТИЈА НА МАКЕДОНИЈА)

Кој разбере – разбере, кој не разбира, толку полошо за него. Една мала анализа на соопштението на ДПМНЕ (навистина мислам дека од називот на оваа партија мора да се исфрли делот ВМРО)  објавено на 15.09.2016 година. Специјалното јавно обвинителство денеска даде најдобар пример за двојните аршини по кои работат. ТОЧНО. СПЕЦИЈАЛНОТО ЈАВНО ОБВИНИТЕЛСТВО Е ФОРМИРАНО ЗАТОА […]