ФАКТИ И КОНТРАДИКЦИИ ОКОЛУ КРВАВИТЕ СЛУЧУВАЊА ВО КУМАНОВО

ФАКТИ И КОНТРАДИКЦИИ (ПРИТИСНИ НА ЛИНКОТ)

ВЕЛАТ ОСАМА БИН ЛАДЕН Е МРТОВ

Дали со убивањето на бин Ладен САД не ја претвораат сета заложба за човековите права, за цивилизацијата и за владеењето на правото  во чиста реторика без никаква смисла? Претседателот Барак Обама ја обзнани смртта на телевизиски пренос од Белата куќа. “Правдата е задоволена“ рече претседателот. “САД изведоа операција во која што е убиен Осама бин […]